• Dobrodošli na naš sajt

    Najbolja agencija u regionu

    Usklađivanje poslovnih i drugih obaveza oslobađanjem vremena angažovanog za poslove koje obavljamo umesto Vas. Angažovanjem naših spremačica i kurira analogno Vašim potrebama, a ne primanjem u stalni radni odnos, eliminišete troškove bolovanja i drugih odsustvovanja, a plaćate samo efektivne sate.

  • Želimo da vam ponudimo kompletnu uslugu upravljanja vašom stambenom zajednicom kroz zastupanje, predstavljanje i organizciju poslova održavanja od strane profesionalnih licenciranih upravnika.

  • Bebisiter servis
    Čuvanje dece

    Pronalazimo najbolju osobu za pružanje brige o vašoj deci u skladu sa potrebama vaše porodice. Osobe koje pružaju brigu imaju veliku odgovornost da nadgledaju decu na zdrav i siguran način.

  • Nega starih i bolesnih lica
    u Vašoj kući

    Nudimo profile negovateljica i gerontodomaćica za pomoć i negu starih i bolesnih pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica u njihovom domu. Našim starijim sugrađanima omogućavamo dnevnu negu od 2 sata do 12 sati dnevno.

  • Pomoć u kući

    Čišćenje Vaših kuća i stanova, pranje i peglanje, priprema Vaših slava, svadbi, rođendana, dekoracije,

Nega

Nega starih i bolesnih

Mnogo porodica angažovalo je preko naše agencije gerontodomaćicu ili medicinsku sestru. Nudimo profile negovateljica i gerontodomaćica za pomoć i negu starih i bolesnih pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica u njihovom domu. Našim sugrađanima omogućavamo dnevnu negu od 2 sata do 12 sati dnevno. Kućna nega – pomoć pri kretanju, kontrola pri uzimanju terapije, previjanje, hranjenje, oblačenje, kupanje. Negovateljice sa iskustvom!

Nega starih i bolesnih

Nega starih i bolesnih

Pomoc oko umivanja,kupanja i pranje kose u postelji, promena pelene inkontinetnim osobama, pomoc pri hranjenju, oblacenju, higijena postelje, Pomoc pri promeni polozaja u krevetu ...

Medicinska nega

Medicinska nega

Promena polozaja u krevetu, prevencija i tretiranje decubitusa, kontrola i održavanje katetera, stome, praćenje i kontrola vitalnih znakova: krvnog pritiska, pulsa, zdravstveni nadzor ...

Frizerske usluge

Frizerske usluge

Nemate vremena? Ne možete? Ne da Vam se ili jednostavno ne želite izlaziti iz udobnosti Vašeg doma? To nije problem! Frizeri naše agencije dolaze na Vašu kućnu adresu!

Babi-siter servis

Na naše usluge možete računati odmah, vikendom i praznikom, 24h. Stalno čuvanje dece, povremeno čuvanje dece ...

Dekoracije

Potrebna vam je pomoć u dekoraciji venčanja? Angažujte stručnjake koji prave najlepše cvetne dekoracije ...

Selidbene usluge

Selidbe nameštaja, utovar, istovar, demontaža i montaža namještaja. Selidbe stambenih i poslovnih prostora ...